ONLINE FORDÍTÓ- ÉS FORDÍTÁSHITELESÍTŐ IRODA


Kezdőlap  »  Ajánlatkérés


Árajánlatkérés


Név / Cégnév*:
Adószám (cég esetén):
Cím*:
E-mail*:
Telefon*:
Kapcsolattartó neve*:
Forrásnyelv*:
Célnyelv*:
Terjedelem*:
Határidő*:
Szolgáltatás*:
Szakterület*:
Hitelesítés:
Megjegyzés:
Fordítandó szöveg:
Nagy méretű, e-mailben nem csatolható fájlok esetén FTP kiszolgáló áll ügyfeleink rendelkezésére, melynek elérési adatait az ajánlatkérést visszaigazoló e-mailben fogja megtalálni.
Az alábbiakban jelezheti, hogy milyen módon kívánja eljuttatni hozzánk a fordítandó/lektorálandó dokumentumot.
Átadás módja:
 

Megrendelőlap letöltése [DOC] [PDF]

Az ajánlatkérő rendszer használata nem jár semmiféle kötelezettséggel vagy díjjal. A megadott adatokat az árajánlat elkészítésén és elküldésén kívül egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább. Megrendelés előtt kérjük, hogy olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket!

Nyomtatott anyagok, illetve nem karakteres fájlformátumok (pl. szkennelt anyagok, képekbe ágyazott szövegek esetén) az árajánlat elkészítése - a szkennelés és/vagy a szövegfelismerés (OCR) miatt - hosszabb időt vesz igénybe a várható időtartamról ügyfeleinket minden esetben tájékoztatjuk.
A megrendelőlapot minden esetben kérjük kitöltve eljuttatni irodánkhoz.
Megrendelést kizárólag írásos formában fogadunk el.


Megrendelést követően az alábbi dokumentumokra van szükségünk (amennyiben ezek nem állnak rendelkezésére, kérjük a cégen belüli szakmai kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit megjelölni a későbbi konzultációkhoz.:
  • a megfelelő minőségű végtermék előállításához és a korábbi fordításokkal egységes szóhasználat megőrzéséhez korábbi, kapcsolódó fordítások és referenciaanyagok
  • sajátos vállalati szakkifejezések használata esetén bármilyen kapcsolódó szószedet, kifejezéstár, fordítási memória

Fordítási és lektorálási díjainkról ide kattintva tájékozódhat.
Amennyiben bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!Vissza az oldal tetejére

Kezdőlap  »  Ajánlatkérés